top of page

Suport inginer. Monitorizare - mentenanta


Recrutam Suport inginer (monitorizare-mentenanta) pentru o companie din București, infiintata in 1989, care furnizeaza servicii de proiectare industriala pentru campuri petrochimice.

Despre companie:

Clientul nostru lucreaza pentru trusturi internationale de top ca GENERAL ELECTRIC - GE Oil & Gas si ENI Group, furnizind servici in disciplinele: electrica, instrumentatie, control, mecanica, sistem acoperind servicii de proiectare si design, de la nivel conceptual, la nivel de detaliu, in principal pentru sectorul de petrol si gaze.

Principalele produse pentru care ofera solutii sunt:

- Turbine cu gaz (aeroderivative si heavy duty)

- Turbine cu vapori;

- Compresoare centrifugale;

- Compresoare alternative;

- Sisteme auxiliare (lube oil skid, fuel gas skid, oil coolers)

- Industrial Plants;

Descrierea postului:

Candidatul potrivit ofera serviciu de suport ce asigura legatura intre clientul final(BHGE - Oil and Gas) și firma contractoare ce este responsabilă cu revizia/inspectia echipamentelor. Activitatea consta în gestiunea cererilor emise de Clientul BHGE în ceea ce privește revizia/inspectia echipamentelor (valve, compresoare, sisteme auxiliare, skid-uri…): - Înregistrare cerere în sistem; - Analiza cerere și disponibilitate inspectori; - Programare revizie/inspectie; - Pregatire documentație; - Informare firme contractoare cu privire la data/ora inspecției, locația site-ului.

Candidatul ideal: Engleza nivel bun (scris și vorbit); Foarte bun organizator; Bun cunoscător al pachetului Microsoft Office (word, excel, outlook, powerpoint) .

Pentru a aplica, trimiteti-ne CV-ul dvs. pe e-mail: office@precis-project.ro


Posts à l'affiche
Posts Récents
Archives
Rechercher par Tags
Pas encore de mots-clés.
Retrouvez-nous
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page