top of page

Inginer automatist – Pitesti


Clientul nostru, lider mondial in industria auto si mediu, cu 32 000 de angajati in 31 de tari ale lumii, are ca scop sa furnizeze producatorilor de automobile echipamente si solutii avansate pentru a dezvolta o masina curata si conectata, de viitor. Divizia Auto Inergy este lider mondial in sistemele de stocare a energiei, cu 7 000 de angajati in 35 de locatii industriale.

Recrutam pentru ei un Inginer automatist, care va gestiona interventiile pneumatice si electrice.

Punct de lucru: Pitesti. Perioada contractuala: nedeterminata.

Candidatul ideal are studii superioare tehnice – profil electro – automatizari, electronic, si experienta relevanta intr-o pozitie similara de minim 3 ani. Detine cunostinte de operare PC si experienta in utilizare SAP.

Cerinte principale:

Bune cunostinte de:

hidraulica (pompe hidraulice, pompe de inalta presiune, electro-valve hidraulice, distribuitoare, supape, supape tarabile); pneumatica (elemente principale de comanda si control, elemente logice, distribuitoare, pistoane hidraulice); electrica (senzori si traductori – presiune, temperatura, nivel; elemente de comanda si control, variatoare de frecventa, motoare electrice asincrone); automatica (automate programabile : configuratii hardware, programare: STEP7).

  • Abilitatea de a interpreta documentatia tehnica a utilajelor (interpretare scheme electrice, scheme pneumatice);

  • Bune abilitati de organizare si planificare a activitatii;

  • Seriozitate, initiativa in modul de rezolvare a problemelor, sociabilitate, atitudine corecta in raport cu colaboratorii si subalternii, dinamism, spirit de echipa;

Cunostinte de limba engleza reprezinta un avantaj.

Ce va oferim:

  • Salariu atractiv

  • Conditii de munca placute

Daca sunteti Inginer automatist si aveti profilul potrivit pentru acest job, asteptam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra pe adresa de e-mail: office@precis-project.ro

sau sa ne contactati telefonic: 0771 464 428


Posts à l'affiche
Posts Récents
Archives
Rechercher par Tags
Pas encore de mots-clés.
Retrouvez-nous
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page